Kanelbullar bakade med Glutenfria Ingredienser
Innehållsförteckning
VETESTÄRKELSE glutenfri, vatten, socker, potatisstärkelse, vegetabilisk olja (palm, raps), ÄGG, rismjöl, SMÖR normalsaltat (pastöriserad GRÄDDE och salt), jäst, SÖTMANDEL (1,8%), glukos, stabiliseringsmedel: (E412, E415, E464, E466), vegetabilisk olja (palm), psyllium, joderat salt, torkad rissurdeg, modifierad stärkelse: (E1414, E1422), vegetabilisk olja (raps), kardemumma, VASSLEPULVER (MJÖLK), fullhärdat vegetabiliskt fett (kokosnöt), emulgeringsmedel: (E471, E322 (solros), E475), vegetabilisk olja (kokosnöt), salt, surhetsreglerande medel: (E263, E330), SKUMMJÖLKSPULVER, HELMJÖLKSPULVER, MJÖLKPROTEIN, rönnbärsextrakt, aromer, vitamin A, färgämne: (E160a, E101), naturlig arom, arom, vitamin D, enzym
Näringsinnehåll per 100 gram
Energi1245 kJ
Energi (kcal)295 kcal
Fett9,6 gram
Fett - varav mättat4,1 gram
Kolhydrater50 gram
Kolhydrater - varav sockerarter16 gram
Kostfiber2,6 gram
Protein1,6 gram
Salt0,99 gram
Vattenhalt35 gram